2020-2021 н.р.


   Відповідно до річного плану роботи Отинійського ліцею 28 квітня відбулось чергове засідання педагогічної ради. Колектив обговорив результати моніторингу якості знань з української мови та літератури, нові підходи у ЗНО з української мови та літератури, стан самоосвіти вчителів-словесників. Крім того розглядались питання охорони праці та безпеки життєдіяльності, профорієнтація старшокласників. 

   До обговорення актуальних питань долучились директор ліцею Гринів Н.М., заступник з НВР Цюрак О.Д., голова МО вчителів української мови та літератури Ясінська С.М., вчителі Петраш О.Ф., Данищук О.В., Дутчак О.В., практичний психолог ліцею Юзишин О.М. 

   Бібліотекар Михайлишин Н.І. презентувала оновлену бібліотеку-медіатеку.

Download
Моніторинг якості знань з української мо
Adobe Acrobat Document 1.3 MB

 

 

 Активну участь в засіданні педагогічної ради взяли педагоги шкіл-філій - Закрівецької та Молодилівської.



Сьогодні, 10.03.2021р., відбулося дистанційне засідання педагогічної ради на тему «Про інтегроване навчання як засіб гармонійного розвитку дитини. Творча інтеграція навчання здобувачів освіти у нашому освітньому закладі, її вплив на результативність освітнього процесу».

Завдання сьогоднішньої педради – поєднати теорію з практикою. Хочеться, щоб кожен з нас збагатив свій педагогічний арсенал, щоб ми запозичили одне в одного ефективні методи, прийоми, форми організації освітнього процесу, що сприяють розвитку творчого учня.



    28 грудня 2020 року відбулось засідання педагогічної ради ОЗО "Отинійський ліцей" з теми "Про розбудову внутрішньої системи якості освіти". У своєму виступі директор ліцею Гринів Н.М. акцентувала увагу на необхідності створення і розбудови системи якості освіти у закладі, її складові та вимоги, окреслені в "Абетці директора". 

    Крім того піднімалися питання про інклюзивну освіту, підвищення кваліфікації педагогічних працівників шляхом самоосвіти.

    Педрадою затверджено бланк "Свідоцтва досягнень" учнів початкової школи та перелік претендентів на отримання документів про освіту з відзнакою (9 клас) та нагородження медалями (11 клас).